Trapphusmålning

Höj fastighetens värde med en trapphusmålning

Är trapphuset i din fastighet eller bostadsrättsförening slitet och nedgånget? Med en trapphusmålning kan vi förvandla det till ett fräscht och inbjudande trapphus med vackra och tidsenliga detaljer.

Vi skapar tidsenliga och trivsamma trapphus som ökar värdet på era bostäder. Intresserad av en trapphusmålning? Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller om du har några frågor om våra tjänster.

Ett kompetent och serviceorienterat gäng

Trapphusmålning är en av våra specialiteter och vi har genom åren hjälpt otaliga bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att göra om gamla slitna trapphus till välkomnande entréer. Vårt kompetenta, serviceinriktade och hårt arbetande gäng av målare. färgsättare, dekorationsmålare och finsnickare ser till att ni får ett proffsigt bemötande – och ett perfekt utfört jobb.

Vår ambition är given – att bli det givna förstahandsvalet när det handlar om trapphusmålning. Vi strävar alltid efter hundraprocentig kundnöjdhet och har därför högsta prioritet i det personliga mötet.

Viktigt att bevara historiska miljöer

Att måla ett trapphus är en grannlaga uppgift, i många fall handlar det nämligen om att bevara och förstärka historiska miljöer och återskapa trapphuset i traditionell stil. Trapphusmålning – en värdefull investering.

Entrén och trapphuset på en fastighet är det första och det sista en besökare ser. För en besökare kan ett välskött trapphus skapa trivsel, men än viktigare är det kanske om det är en potentiell spekulant som är på besök. Ett vackert och inbjudande trapphus kommer definitivt att öka värdet på en lägenhet. Rätt färgsättning, mattor och belysning gör definitivt skillnad.

trapphusrenovering

Trapphusmålning – så här gör vi

Våra färgsättare och målare vet precis hur olika ytor i ett trapphus ska behandlas. Vi börjar med att granska alla ytor i den aktuella lokalen och hur dessa har behandlats tidigare. Tidigare arbeten kan påverka hur vi går vidare med målningen. Rätt färgval är mycket viktigt för ett beständigt resultat – särskilt om du vill slippa dyra framtida renoveringar. Vi vet vilka fällor man kan falla i – exempelvis är det mycket viktigt att ytor som ska marmoreras kräver ett annat förarbete jämfört med ytor som endast behöver en enklare slätmålning. Dessutom är det ett måste att grundarbetet är ordentligt utfört – ytorna måste skrapas och spacklas och ytorna bör också tvättas för att inte fett och smuts ska försämra kvaliteten på målningen.

Vi målar alltid med miljöcertifierade produkter –alltid vattenbaserade. Svanenmärkning är en bra riktlinje när det handlar om detta. Vi blandar dessutom alltid färger med äkta pigment – allt för den rätta känslan.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en värdeökande trapphusmålning.

Vi snyggar till ditt trapphus med stil och känsla