Om oss

Entreprenörer som bygger med stort engagemang

Välkommen till Stork Housing! Vi brinner för att hjälpa våra kunder att skapa hållbara och inspirerande lokaler. Vi är ett gäng entreprenörer och projektledare som sedan 2012 har levererat byggtjänster till privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vår målsättning är att alltid nå ett riktigt bra resultat med känsla för detaljer och alltid ha våra kunder i fokus.

Vi ska vara den bästa byggfirman när det handlar om små och medelstora byggprojekt och att vara ett självklart val för fastighetsägare och företagare.

Vi vill vara med och skapa framtidens miljöer

En positiv och stark entreprenörskultur och ett framåtsträvande fokus i arbetet är grunden i vår verksamhet. Vi vill vara med och skapa snygg, funktionell och hållbar design och förverkliga kundens visioner. Som det trygga och långsiktiga alternativet vill vi hjälpa till att skapa framtidens miljöer.

Om du anlitar oss kan du känna dig trygg i att resultatet motsvarar dina förväntningar. Vi vänder oss till kvalitetsmedvetna kunder och är alltid lyhörda för alla önskemål och gör vad vi kan för att nå upp till alla krav.

trapphusrenovering

Lång erfarenhet och breda kunskaper

Vi har lång erfarenhet och breda kunskaper vilket gör att vi ser vilka problem som finns i byggbranschen och ser stora möjligheter att förändra den till det bättre. Goda relationer med kunderna och en rak kommunikation är i fokus för oss. Vi gör allt vi kan för att förenkla för dig som kund när du beställer en trapphusrenovering eller någon annan hantverkstjänst.

Vår långa erfarenhet inom bygg fungerar som en kvalitetsgaranti och har utformat principerna för vårt arbete. Vi uppfyller högt ställda krav på arbetskompetens och våra medarbetare vidareutbildar sig kontinuerligt inom sina respektive områden. Vi är godkända för F-skatt och är väl försäkrade. Privatpersoner kan med fördel använda ROT-avdraget hos oss. På det sättet blir våra byggtjänster än mer prisvärda.

Entreprenörer som skapar framtidens miljöer