Trapphusrenovering Malmö

Trapphusrenovering för BRF och fastighetsägare 

Är det dags att ta tag i inomhusmiljön i era fastigheter i Malmö? Som BRF finns det all anledning att se över vilka möjligheter som finns gällande en trapphusrenovering i Malmö. 

Ett fräscht och smakfullt renoverat trapphus skapar en högre trivsel och det bidrar till en bättre grannsämja. Dessutom så brukar det också innebära att folk håller efter och är måna om att även fortsatt hålla rent och snyggt i trapphuset. Vi är experter på att förvandla slitna, tråkiga och intetsägande trapphus till mer välkomnande och inbjudande sådana. 

Vi är ett företag som specialiserat oss på att genomföra trapphusrenoveringar och det spelar ingen roll hur pass omfattande projekt vi anlitas för, vilken arkitektoniskt stil byggnaden har eller om ni som beställare har unika önskemål och behov: vi arbetar professionellt och med fokus på att lämna efter oss ett hållbart, funktionellt och estetiskt tilltalande resultat. 

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan eller genom att ringa eller maila oss. Vi hjälper er med er trapphusrenovering i Malmö! 

Trapphusrenovering Malmö

En trapphusrenovering på era villkor 

Vi har lång erfarenhet av att renovera trapphus och kan visa upp referenser från en mängd tidigare projekt. Det är dels en trygghet för dig som beställare, och dels ett sätt att få lite nödvändig inspiration kring hur er framtida trapphusrenovering i Malmö kan se ut.

Vi har genomfört renoveringar i allt från moderna fastigheter till äldre byggnader. Oavsett om ni som BRF - eller du som fastighetsägare - har fastigheter i en mer modern tappning eller i en mer klassisk arkitektonisk stil kan vi hjälpa er - hela vägen från start till mål. 

Vid en trapphusrenovering är det viktigt att man alltid utgår från fastighetens stil. Man måste respektera byggnaden, och varje val och beslut som fattas måste vara noggrant övervägt. Det handlar om att skapa en helhet och om att genomföra en renovering som gifter sig väl med hela byggnaden och den stil som finns. Samma respekt visas även mot dig som beställare. 

Kommunikation och nära samarbete med kund 

Väljer er BRF oss för en trapphusrenovering så kommer vi att öppna upp för en rak och tydlig kommunikation där vi först och främst tittar närmare på era önskemål, krav och behov. 

Har ni exempelvis anlitat en arkitekt - vilket ofta är ett bra beslut - så ser vi till att gå igenom alla planerade åtgärder med er innan. Det gör att missförstånd och felbeslut kan undvikas vid exempelvis val av färg och vid val av de olika material som ska användas. Vi jobbar nära våra kunder och vi håller er uppdaterade och ajour med vad som sker och hur arbetet förflyter. 

Information och tydlighet är viktigt

Resultatet av en trapphusrenovering är att man både som boende och gäst möts av en väldigt inbjudande och välkomnande atmosfär. Det är snyggt, det är rent, det är fräscht och det är smakfullt - oberoende av vilken typ av fastighet det handlar om. Men, det handlar också om en resa fram till målet. Som boende så påverkas man under tiden projektet pågår. 

Vi jobbar alltid med tydlig kommunikation vid en trapphusrenovering och meddelar om - och när - det eventuellt ska borras, slipas golv eller där andra, mer högljudda maskiner ska användas. Vi arbetar alltid hårt med att minska våra avtryck för de boende och för att störa dem i deras vardag så lite som möjligt. Vi städar undan då arbetsdagen är över och håller efter även i övrigt vad gäller exempelvis återvinning och rivningsmaterial. Ni ska störas så lite som det bara är möjligt. 

En större trapphusrenovering från start till mål

En trapphusrenovering kan vara mer omfattande och där allt från dörrar, trappräcken och exempelvis elsystem byts ut. Det kan innebära att alla ytskikt från golv till tak byts ut eller fräschas upp. 

Vi har erfarna hantverkare i vårt stall där allt från elektriker, snickare och målare arbetar som ett sammansvetsat team. Just vanan av att arbeta tillsammans är till gagn för dig som beställare då arbetet kan genomföras på ett effektivt sätt - vilket också ger en lägre kostnad. 

Vi kan erbjuda allt från att byta ut gamla dörrar mot moderna säkerhetsdörrar, ordna med säker eldragning samt utföra finsnickerier och dekormåleri, marmorering samt ådringsmålning. Oavsett om det handlar om ett större- eller ett lite mindre projekt så tar vi oss an uppdraget med samma fokus och med era behov och önskemål i centrum. Ni ska få ett hållbart och snyggt trapphus. 

Att välja oss för er trapphusrenovering i Malmö är att välja kvalitet rakt igenom - till ett riktigt bra pris. 

Vi snyggar till ditt trapphus i Malmö