Referenser

BRF Ingemar 5

Trapphusrenovering

Vi har hjälpt Bostadsrättsföreningen Ingemar 5 med deras trapphusrenovering. Arbetet omfattade ommålning av tre trapphus i tre kulörer.

BRF Härden 104

Golvläggning och måleri

Här fick vi förtroendet att hjälpa Bostadsrättsföreningen Härden 104 i Farsta med omläggning av korridorsgolv samt måleri av korridorsväggar. För att skapa ett bra underlag för det nya korridorsgolvet flytspacklades golven.

BRF Södersol

Asbestsanering och golvläggning

Bostadsrättsföreningen Södersol i Stockholm kontaktade oss när föreningen misstänkte att det fanns asbest i svartlimmet under plastmattan i samtliga allmänna ytor. Vi hjälpte dem med asbesttestning samt kordinering av evakueringen av de boende med tillfälliga bostäder under saneringsarbetet. Vi sanerade våning för våning vilket innebar att övriga våningsplan inte påverkades av saneringsarbetet. Alla korridorsgolv sanerades, flytspacklades och nytt slitstarkt linoleumgolv lades i ett rutmönster.

BRF Muttern 9

Trapphusrenovering

Vi hjälpte Bostadsrättsföreningen Muttern 9 med deras trapphusrenovering. Arbetet omfattade ommålning av trapphus i tre kulörer, golvslipning och installation av nya armaturer. I samband med arbetet hjälpte vi även föreningen att lägga nytt golv och byta avloppsstammar i tvättstugan. Resultatet blev väldigt bra och trapphuset återfick dess forna glans med en touch av nutid med designade armaturer.

BRF Porslinsbruket 22

Trapphusrenovering

BRF Porslinsbruket fick hjälp av oss med att renovera två trapphus med totalt 18 våningar, 90 dörrar och två hissar. Stork Housing arbetade fram ett koncept för trapphuset med en palett, armaturer och övrig dekoration. Målsättningen var att skapa en inspirerande entré och ett ljusare trapphus, något som vi anser att vi lyckades med. Den nya armaturen i huset resulterade även i minskad energiförbrukning.

Nybrogatan 57

Lokalrenovering

Vi hjälpte High Society med att bygga deras nya frisörsalong på Östermalm. Tidigare var det en restaurang i lokalen och alla ytskikt gjordes därför om. En ny toalett, ventilation och kök byggdes. Se till att titta in om ni har vägarna förbi.

Vill du se mer referenser?