Takmålning

Anlita oss för takmålning 

Hur mycket påverkar egentligen taket intrycket av ett rum? Betydligt mer än vad många tror. Ser man till målning i stort så nöjer sig många med att måla väggar och golv för att få en ny känsla. Det räcker sällan. Taket utgör en stor del av helheten i ett rum och genom att måla tak så kan man också skapa en helt ny känsla. 

Vi är experter på takmålning och erbjuder denna prisvärda lösning till allt från fastighetsägare, BRF och företag som vill uppnå det där lilla extra i exempelvis trapphuset. Genom att anlita oss för en takmålning så garanteras ni ett resultat som både blir snyggt och hållbart. Vi har lång vana av att måla tak och kan åta oss uppdrag oavsett hur byggnaden och fastigheten ser ut - och oavsett arkitektonisk stil.

Det senare är viktigt: vi ser alltid till att anpassa vårt arbete, val av färg och kulör med tanke på fastighetens inneboende stil, skönhet och arkitektur. Som takmålare så handlar det inte om att sätta en egen prägel på ett trapphus - det handlar om att lyfta fram och förädla det befintliga. Vi lyfter trapphusets skönhet genom en professionell takmålning. 

Takmålare med fokus på grundjobbet 

Som med all målning så är det som sker innan penseln doppas i färgburken det viktigaste. Ett gediget grundarbete är avgörande för hur det färdiga resultatet blir. 

Vi arbetar alltid hårt och fokuserat med att rengöra taket, med att spackla igen alla skador - sprickor och håligheter, exempelvis - och med att slipa till så att man får en jämn yta, mottaglig för den färg som ska appliceras. 

Utöver detta sker även en grundmålning för att få bästa möjliga effekt. Givetvis så är det också viktigt att täcka allt från golv till väggar i samband med att ett tak ska målas. Utöver detta så blir en takmålning även något som påverkar de boende i fastigheten. 

Vi ser till att minimera vår påverkan och städar, plockar undan och gör snyggt efter varje arbetsdag. Givetvis så informerar vi också om att en takmålning äger rum. 

Fördelar med att måla tak 

Ser man till vilka ördelar som finns med att anlita oss för en takmålning så finns det flera sådana. En handlar om att den nya färger - i synnerhet om man väljer vitt - kommer att reflektera ljuset bättre, något som direkt ger en känsla av ett större rum med mer rymd. En annan fördel är att den nya färgen ger ett bättre skydd för det underliggande materialet och att det innebär en ökad livslängd. 

Ser man till kostnader så finns ytterligare fördelar. Att måla om är ett effektivt och prisvärt sätt att skapa en förändring på. Även om du väljer samma färg som finns på det befintliga taket så kommer en enorm skillnad att synas - till ett riktigt bra pris.

 Kort sagt: det finns enbart fördelar med att måla taket och vi står redo att hjälpa dig med detta. Välkommen till Trapphusrenoverarna!

Entreprenörer som skapar framtidens miljöer