Trapphusrenovering Göteborg

Vi kan renovera ditt trapphus 

Vi är ett företag som specialiserat oss på att genomföra trapphusrenoveringar och vi kan hjälpa dig som fastighetsägare, ert företag eller er BRF i Göteborg med att skapa en snygg, fräsch och välkomnande entré för både boende och gäster. 

Den stora fördelen med att genomföra en trapphusrenovering i Göteborg är att man skapar en inbjudande atmosfär. Det gör att man som boende också är beredd att göra det lilla extra för att hålla efter och för att även fortsatt ha det snyggt. En trapphusrenovering bidrar även till en bättre grannsämja genom detta. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så ser vi till att påbörja planeringen av er trapphusrenovering i Göteborg. Välkommen! 

trapphusrenovering Göteborg

En riktigt bra investering 

Ser man till kostnaden så handlar det om en ren investering. Väljer ni som BRF oss för en trapphusrenovering kommer ni att dels få en värdeökning på fastigheterna och dels så kommer varje enskild medlem också ges en god möjlighet att sälja sin bostad med vinst. 

Du säljer inte enbart din lägenhet - du säljer in hela omgivningen - och en smakfull trapphusrenovering ger spekulanter en bra bild av hela föreningen. Man möts redan i dörren av den där wow-känslan och det är viktigt i samband med en försäljning. 

Vi hjälper er från start till mål 

Samtliga våra anställda är utbildade och erfarna hantverkare. I vårt team finns allt från snickare, elektriker och exempelvis målare.

Det gör att vi också kan ta oss an en trapphusrenovering hela vägen från start till mål - även om det handlar om ett större projekt. 

Vi har lång vana av att sköta trapphusrenoveringar enligt totalentreprenad och det är också en entreprenadform som ger många fördelar för dig som beställare. Det ger säkerhet, det ger effektivitet och det ger - i slutändan - också lägre kostnader. 

Trapphusrenovering på era villkor 

En trapphusrenovering bygger på kunskap om material och ett absolut gehör för byggnadens arkitektoniska stil. Byggnaden ska alltid respekteras och målet är att en trapphusrenovering ska förhöja den skönhet som finns inneboende i den. 

Detta blir särskilt viktigt i samband med att en äldre byggnad och fastighet ska renoveras. Det kan handla om vackra golv, det kan handla om dekormålning och det kan - i vissa fall - handla om stuckatur som måste repareras och fixas till. Samtidigt så handlar det också om att modernisera och uppdatera. Säkerhetsdörrar, ny elektricitet och andra detaljer kan skapa en bättre säkerhet och en ökad funktionalitet. Vi gör detta med varsam hand. 

Samma sak gäller också för med moderna fastigheter: trapphusrenovering ska alltid vara smakfullt utförd och gifta sig med exempelvis exteriören och den stil fastigheten har. 

Du som beställare har givetvis också en stor del i detta. Det handlar om era fastigheter och om era val att göra gällande exempelvis färger och andra ytskikt. Vi arbetar alltid nära våra kunder och öppnar upp för en rak kommunikation som minimerar risken för missförstånd. Vi går tillsammans igenom er renovering från start till mål - och håller er uppdaterade genom hela resan. 

Professionell trapphusmålning ger ett nytt trapphus 

Att måla om är det mest effektiva sättet att skapa ett helt nytt uttryck i en bostad. Samma sak gäller i ett trapphus. Har ni idag ett mörkt och lugubert trapphus så kan vi hjälpa er att applicera en lite piggare kulör på väggar och andra ytskikt. I vårt team finns utbildade målare, färgsättare och dekorationsmålare som står redo att ta sig an nya utmaningar. 

Just en trapphusmålning är ett bra sätt att skapa ett helt nytt trapphus och detta utan att det kostar för mycket pengar. Väljer ni oss för detta så får ni en partner som vet vikten av ett gediget grundarbete och som har kunskap om hur olika material måste behandlas innan en målning sätter igång. Vi fokuserar alltid på de små detaljerna och får genom detta fram en tilltalande helhet. 

Referenser från tidigare projekt 

Det är en sak att säga att man är expert på en trapphusrenovering i Göteborg - men en helt annan att faktiskt vara detsamma. Vi kan backa upp våra ord genom en gedigen lista av referenser där du mer än gärna får kontakta våra tidigare kunder. Det ger dig en bra bild av oss, hur vi arbetar och vad vi kan leverera. Genom detta får du också den trygghet du behöver. 

Dessutom så kan våra referenser också fungera som ren inspiration för er framtida trapphusrenovering i Göteborg. Vi kan visa upp bilder - före- och efter - och ge er lite nya tankar och idéer kring ert projekt. Hur ser era drömmar och visioner ut, vilka mål har ni och vilka möjligheter finns i just ert trapphus? Vi står redo att hjälpa er oavsett. 

Kontakta oss redan idag så påbörjar vi planeringen av er trapphusrenovering i Göteborg! 

Vi snyggar till ditt trapphus i Malmö